Hos Filato forhandler vi strikkekits til babyens basisbeklædning og i vores opdaterede og lækre sortiment, får du ideer til bluser i forskellige designs, farver og mønstre.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Mayflower Babysæt - Bluse, hue og sko Strikkeopskrift str. 3 mdr - 18 - 18 mdr
Mayflower Babysæt er et fint sæt bestående af babybluse, hue og sko. Sættet er strikket med en fin blondekant i Mayflower Cotton 8/4 bomuld.  I opskriften er der brugt farve nr. 416, som desværre er udgået. Vi har derfor valgt farve 1478 i stedet for,
Pris fra 162
GRATIS FRAGT
Mayflower Babytrøje med Lus - Bluse Strikkeopskrift str. 1 mdr - 4 år - 4 år
Bemærk: opskrift medfølger ikke i fysisk form, men du kan finde den helt gratis ved at klikke på "hent opskrift her" og downloade eller printe allerede inden køb af kittet. Mayflower Babytrøje med Lus er en fin flerfarvet babytrøje. Trøjen er strikket i
Pris fra 343
GRATIS FRAGT
Mayflower Babytrøje med V-hals - Bluse Strikkeopskrift str. 0/1 mdr - - 4 år
Mayflower Babytrøje med V-hals er en fin børne- eller babytrøje med V-hals. Trøjen er strikket i Mayflower Easy Care, som består af 100 % uld. Mayflower Babytrøje med V-hals kan strikkes i str. 0/1 mdr - 3 mdr - 6 mdr - 1 år - 2 år - 4 år. Blusen er
Pris fra 294
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 91
Strikket Klassisk Trøje af Rito Krea - Bluse Strikkeopskrift str. Præm - 18-24 mdr.
Strikket Klassisk Trøje af Rito Krea - Bluse Strikkeopskrift str. Præm - 18-24 mdr.
Pris fra 165

I det alsidige produktudvalg kan du få kreativ inspiration til sommerbluser med hulmønster og korte ærmer eller helt uden og skal det være en bluse der skal lune lidt mere findes designs med lange ærmer og f.eks. v- hals i et sjove stribede mønstre.  Prøv med de mange spændende strikketeknikker i patentstrik, kabelstrik, glatstrikning eller snoninger som giver et unikt udtryk og helt sikkert ser sødt ud til den lille. Bluser er uundværlige i ethvert sortiment af babytøj og kan sættes til et par bukser, shorts eller en nederdel. Outfittet kan styles op med en cardigan eller en vest og på den måde kan der varieres på utallige måder. Vores designs af er vidt forskellige i mange stilarter og til alle årstider, så du finder helt sikker en model som tiltaler dig.

En bluse som beklædningsdel er noget af det man ofte bruger i påklædningen og som babyen har på i mange timer i løbet af en dag. Derfor skal materialet være blødt, lækkert og af en god kvalitet der ikke kradser, da huden er meget sensitiv hos de mindste. Vi har udvalgt kvalitetsgarner som har fine egenskaber i form af stor holdbarhed og slidstyrke, uden at garnet kommer til at virke groft, men derimod får en let og blød struktur som er perfekt til babyens sarte hud.

Garnet skal være varmende og samtidig kløfrit, så vi anbefaler, alpaka, bomuld og diverse skønne uldblandinger som er velegnede at strikke i på grund af de hudvenlige evner.  Naturmaterialerne føles behagelige mod huden og samtidig holder det babyen varm og tør. Garnet kan bæres direkte på huden og er svedtransporterende og varmeregulerende. Det er derfor ideelt til babyer og mange af vores designere og brands benytter det i deres opskrifter.

Du finder det alt sammen i vores strikkekits til bluser som forhandles i hele farveskalaen i de flotteste farver. Der er fine og pigede pastelfarver, afdæmpede farver i grå nuancer og farver med knald på så du har rig mulighed for at skabe lige netop det udtryk, du synes klæder din baby bedst.

Author

Comments are closed.