Strømpegarn

Filato forhandler strømpegarn i lækre kvaliteter til lave priser og udvalget af garn er bredt. Du har rig mulighed for, at finde det garn som passer til dine ideer og matcher din personlige stil. Det er muligt at vælge mellem tykt og tyndt garn afhængig af, om du ønsker et par kraftige sokker eller nogle som er mere lette og fine. Garnet forhandles i en stor farveskala og du kan strikke i ensfarvet, flerfarvet eller mønstret og selvstribende.

Den bedste kvalitet findes i blandingsprodukter som består af uld og polyamid i blandingen 75 % uld og 25 % polyamid, hvor slidstyrken er optimal. Elasticiteten er rigtig god og det er muligt at vaske på 40 grader uden at tekstilen krymper eller filtrer sammen, selv om garnet hovedsageligt består af uld. Slidstyrken er stor uden at garnet virker groft, men derimod har det en let og blød struktur.

STRØMPEGARN FRA DROPS

Det der adskiller strømpegarn fra almindeligt garn, er at det som oftest er superwashbehandlet. Med en superwashbehandling bevarer garnet sin form, farve og struktur ved vask på de anbefalede 40 grader. Samtidig kan det benyttes til daglig brug uden at blive slidt. Med strømpegarn fra DROPS får du alle fordelene og de gode egenskaber samlet i et garn.

STRØMPEGARN AF ULD

Garn som har disse kvaliteter giver ikke så let hul på hæl og tå, hvor strømpen udsættes mest for slid. Indholdet af kunststoffet polyamid tilfører en lethed til garnet og gør det anvendeligt til mange andre formål end til lige at strikke sokker af.

Et firetrådet garn som strømpegarn kan med fordel bruges til bluser, cardigans, lette sjaler, tæpper og sengetæpper. Det høje indhold af uld er med til, at man kan holde varmen i beklædningen. Du kan strikke sjaler der bliver florlette i strukturen og er behagelige og lunende at bære. Det lette garn er feminint og giver gode resultater med større designs som findes i mange flotte modeller.

Vi har her samlet alt det forskellige strømpegarn eller sokkegarn, du kunne forestille dig at strikke i. Vi har både garn fra Drops og Viking og har samlet de absolut mest brugte kvaliteter. Om du vil strikke i klare farver eller helt ensfarvet, så har vi det hele. Du finder også de klassiske Skandinaviske Nordlys farver fra Viking, som er meget populære

Strømpegarn kan jo bruges til meget andet end strømper. På hvert enkelt produkt finder du både anvendelse, samt hvordan du vasker og håndterer garnet.

STRØMPEGARN UDSALG GANSKE BILLIGT TILBUD

Hos Filato finder du altid, året rundt, billigt strømpegarn. Vi har altid gode tilbud og strømpegarn på udsalg. Du kan som udgangspunkt altid spare 15% i forhold til Drops og Vikings vejl. udsalgspriser. Filato er baseret på at finde de bedste priser og den bedste service til dig som kunde. Uanset om du kun skal have strømpegarn.

STRØMPEGARN MØNSTER

Det unikke ved det meste strømpegarn er mønsteret. De fleste producenter fra både Viking, Drops og Lana Grossa har farveskiftegarn. Nogle skifter meget hurtigt i farverne, hvor andre har længere farveskift. Her vælger du alt efter hvordan du gerne vil have dit mønster. Nogle elsker stærke farver i et stort virvar, hvor andre gerne vil have farverne, men blot mere rolige i mønsteret. Du bestemmer selv, for vi har det hele og igen til en rigtig god pris.

RAGG STRØMPEGARN

Ragg Strømpegarn fra f.eks. Viking Garn’s Mini Raggen er yderst populært. Her får du nogle unikke mønstre, med prikker og streger sammen blandet med de flotte farveskift.  Om du vælger Mini Raggen eller andre strømpegarner så er ligheden, at de alle har 25%-30% Nylon eller polyamid i blandet uld. Det gør dem lækre og bløde samtidig med at de kan komme i vaskemaskinen sammen med alt det andet tøj.