Det er altid en dejlig oplevelse når du indretter din bolig med lækkert tilbehør, og skaber lige netop den stemning du ønsker i dit hjem. Det er ikke de store tiltag der skal til for at ændre eller gøre en forskel i et rum i boligen.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Summer Spices by DROPS Design - Håndklæder Strikkeopskrift 31x45 cm - 31 x 45 cm
Summer Spices by DROPS Design er 4 farverige og skønne håndklæder strikket i Drops Safran. De er alle strikket i forskellige strukturmønstre. Alle håndklæderne i Summer Spices by DROPS Design strikkes over det samme maskeantal og giver et færdigt håndk
Pris fra 143
GRATIS FRAGT
Brick Road by DROPS Design - Håndklæder Strikkeopskrift 31x45 cm - 31 x 45 cm
Brick Road by DROPS Design er to fine håndklæder. Håndklæderne er strikket i Drops Paris med et fint strukturmønster. Brick Road by DROPS Design måler ca. 31 x 45 cm. Håndklæderne strikkes på rundpinde (60 cm) 4,5 mm eller den størrelse pinde, du skal
Pris fra 72

Med vores strikkekits til håndklæder kan du nemt boltre dig i lækre farver og sætte kulør på dit hjem. Gør din boligindretning personlig og lad dig friste af vores udvalg af inspirerende opskrifter på strikkede håndklæder der matcher mange forskellige udtryk.

Håndstrikkede håndklæder er hyggelig retrostil og var meget brugt førhen i køkkenet og som gæstehåndklæder i mindre formater. Du har måske endda haft en bedste der lavede de skønne håndlavede boligtekstiler?! Vi har opdateret designet på strikkede håndklæder og giver dig nye ideer til at friske dit hjem op på en nem måde.

Samtidig behøver det ikke koste en formue at forny din bolig. Vi har sammensat et opskriftsudvalg med håndklæder til f.eks. badeværelse og køkken til fornuftige priser i de lækreste garnkvaliteter. Frisk dit badeværelse op med strikkede håndklæder. Du kan matche dem til vaskeklude og karklude i samme farver og garnkvaliteter. Tilfør smukke detaljer med blondemønstrer som er meget populære til netop den type boligtekstiler. Strik i skønne naturmaterialer i en blød bomuld eller en blanding af bomuld og bambus.

Bomuldsgarn er et naturmateriale, 100 procent organisk og består udelukkende af plantefibre, hvilket gør det yderst velegnet til håndstrikning. Følg anvisningerne for vask og vedligeholdelse af bomuldsgarn, så bevarer det fint farve, mønster og struktur.

Bambusgarn er en miljøvenlig tekstilvare og i kombination med bomulden får du et meget slidstærkt garn som har åndbare kvaliteter. Det er en stor fordel med stor slidstyrke, idet håndklæder ofte skal vaskes – især hvis du vil bruge dem til at tørre dig med efter et bad. Er der en med allergi i din familie er det en god ide at strikke i bambusgarn (eller en blanding af bambus/bomuld) da det består af allergivenlige naturfibre med en antibakteriel virkning. Ved at mixe bomuld og bambus får du de bedste egenskaber til dine håndklæder fra de to materialer samlet i ét garn. Du har også mulighed for at strikke i en økologisk variant, hvor der ikke er anvendt kunstgødning og sprøjtemidler i forbindelse med dyrkningen.

Det gælder for garnvalget at det egner sig til hyppig maskinvask og har en god sugeevne samt tørreeffekt. Desuden findes garnet i en stor skala af dejlige nuancer. Eksperimenter med farverne og få den atmosfære frem du gerne vil have i dit hjem. Håndklæder kan laves enkelt i samme nuance eller du kan arbejde med en hel farveskala. Det giver dig mulighed for at eksperimentere med form, farve og teknik. Du kan afprøve nye strukturer og lave dine egne fantasifulde farvesammensætninger. En ide kan f.eks. være, at vælge et let mønster med striber i forskellige bredder. Det er en nem teknik, der giver en sjov effekt og kan varieres i alle farvekombinationer.

Derfor er det sjovt at stikke sine egne håndklæder, da du kan producere dem, uanset hvad niveau du er på inden for strikning. Så pift dit hjem op med en stak lækre håndklæder som passer til resten af dit interiør i køkken og badeværelse.

Author

1 Comment

  1. jytte madsen

    hej.
    søger et lille håndklæde rødt med hvide hjerter.
    håber at høre fra jeg
    mvh jytte