Når vinden blæser, temperaturerne går ned og der måske også falder sne, skal klædeskabet fyldes op med varme accessories. Det er ikke til at komme uden om, at det på den kølige årstid er uundværligt, at have et udvalg af halstørklæder, huer og vanter.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Ringo by DROPS Design - Hue Strikkeopskrift S/M - M/L - Medium/Large
Ringo by DROPS Design er en fin hue til herre. Huen er glatstrikket i Drops Merino Extra Fine med striber. Ringo by DROPS Design kan strikkes i str. S/M - M/L. Huen strikkes med strømpepinde og rundpinde (40 cm) på 4 cm eller den størrelse pinde, du s
Pris fra 104
GRATIS FRAGT
Tristan by DROPS Design - Hue Strikkeopskrift S/M - L - Large
Tristan by DROPS Design er en fin hue, som er strikket i Drops Karisma. Huen er strukturstrikket og kan også strikkes i Drops Merino Extra Fine. Tristan by DROPS Design kan strikkes i str. S/M - L. Huen strikkes med strømpepinde og rundpinde (40 cm) p
Pris fra 36
GRATIS FRAGT
Caspian by DROPS Design - Halstørklæde Strikkeopskrift 150x22 cm - 150 x 22 cm
Caspian by DROPS Design er et fint halstørklæde til herre. Halstørklædet er strikket med retstrik i Drops Fabel. Caspian by DROPS Design måler ca. 150 cm i længden og ca. 22 cm i bredden. Halstørklædet strikkes med pinde på 5 cm eller den størrelse pi
Pris fra 54
GRATIS FRAGT
Adam by DROPS Design - Halstørklæde Strikkeopskrift 150x22 cm - 150 x 22 cm
Adam by DROPS Design er et lækkert halstørklæde, som er retstrikket i Drops Delight. Adam by DROPS Design måler ca. 150 cm i længden og ca. 22 cm i bredden. Halstørklædet strikkes med pinde på 5 cm eller den størrelse pinde, du skal bruge for at match
Pris fra 0

Filato har som sine fortrukne accessories netop halstørklæder, huer og vanter som selvfølgelig også findes til mænd i vores alsidige udvalg af strikkekits. Der er også noget for dig, da vi har sat en ære i at have et så varieret sortiment som overhovedet muligt. Tilbehøret er udvalgt så det passer til mange forskellige stilarter – du kan vælge ud blandt opskrifterne afhængigt af hvilken type og stil du gerne vil ramme. Med det helt rigtige tilbehør understreges personligheden og påklædningen bliver piftet op og fuldendt.

Med et halstørklæde gør du din påklædning fuldendt og det giver et særligt løft til basisbeklædningen. Du kan variere med et hav af farver og dresse dig op og ned, som du har lyst til afhængig af lejligheden. En sweater får et helt andet udtryk hvis der tilsættes et halstørklæde. Det giver samtidig varme i den kolde tid.

Vi anbefaler afdæmpede og ensfarvede halstørklæder til mere mønstrede og spraglede jakker. Til en klassisk frakke er det flot med f.eks. rødt som har en kraftig signalværdi- eller endda noget endnu mere farverigt. Eksperimenter med farver og sæt gerne kulør på vinteren.

Vores store udvalg af vanter i herrestrik finder du i forskellige lækre typer af kvalitetsgarn i mange designs fra hele farveskalaen. Er du til mønsterstrik, ensfarvet, striber eller skal der flere farver på designet er vi leveringsdygtige. Pas godt på dine hænder i kulden med et par flotte vanter – de er et must have om vinteren.

Til halstørklæder og vanter hører selvfølgelig en lækker varm hue, så du kan være super velklædt og klar til det ustadige danske klima. Vi kan tilbyde dig strik i smart og moderigtigt design til mænd i behagelige materialer som ikke virker kradsende og irriterer huden. Det garn vi har udvalgt er blødt og lækkert at have på og har egenskaber der gør det velegnet til fritid og udendørsbrug.

Få ideer og inspiration til vintergarderoben med vores dejlige opskrifter og bliv klar til kulden.

Author

Comments are closed.