Baby- og børnestrik

Bambino garn fra Viking er et lækkert og blødt blandingsgarn bestående af 50% bambus og 50% bomuld. Garnet opfører sig almindeligt bomuldsgarn, men er mere blødt og lækkert da det er tilført bambus fibre.

Bambino, som navnet også antyder, egner sig fantastisk til baby og børnestrik. Det er blødt og ikke nær så tungt som bomuldsgarn godt kan blive. Det er til tynde pinde og nåle og giver derfor nogle virkelig lækre resultater.

Listen indeholder affiliate links

Det er nemt at strikke pænt i da garnet en fast struktur samtidig med en blødhed, der gør det jævnt at se på. Bamino egner sig til alle former for baby-og børnestrik, både med og uden mønster.

Bamino til voksen og tilbehør

Selvom navnet måske antyder at garnet er til baby alene, så er det meget velegnet til voksen strik og tilbehør generelt. Selvom modeller er større vil fastheden og strukturen i garnet give smukke resultater.

Bambino indgår i vores garngruppe A, hvilke betyder at du kan skifte mellem mange garner og erstatte et nuværende garn med Bambino og få et helt nyt og blødere resultat.

Vi anbefaler at du altid laver en strikkeprøve.

Viking Bambino er et garn der er fantastisk til baby og børnestrik. Det er blødt og en helt anden kvalitet en vanlige bomuldsgarner. De 50% bambus giver garnet struktur og en blødhed som ikke kendes fra andre bomuldsgarner.

Alt kan strikkes i Bambino garnet. Om du er til voksen eller børne/baby strik er helt op til dig. Du kan få nogle meget lækre sommer designs af dette lækre garn og egner sig virkelig godt til alt fra klude over tøj til baby tæpper og baby tøj.

Indhold: 50% Bambus, 50% Bomuld
Garngruppe: A – 28m
Anbefalede pinde: 3mm
Anbefalede hæklenål: 2,5mm
Kan filtes: Nej
Superwash: Nej
Vægt: 50 gram
Strikkefasthed 10×10 cm: 28m
Længde 176 meter
Vask: 40 grader

Viking Bambino – Perfekt til Baby strik

Hvis du vælger dette garn får du en hidtil uset kvalitet med blandingen af bambus og bomuld. Garnet er væsentligt blødere end de mere almindelige bomuldsgarner og giver en helt anden struktur ti det færdige resultate. At garnet samtidig er tyndt pg passer til vores garngruppe A, gør det blot mere anvendeligt til børn og baby da det færdige resultat ikke bliver for tykt og varmt

Author

Comments are closed.