Kurser

Hvis du gerne vil lære nye teknikker eller du kender nogen der gerne vil lære at strikke, hækle eller måske prøve Tunesisk hækling, så kan du nu med vores kursus center prøve det af til meget gode priser. Faktisk er kurserne så billige at du får mere ud af det, end at tage på et fysisk kursus. Derudover kan du se dem igen og igen, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vi vil inden for kort tid tilføje kurser på denne side. Hvis ikke du er med i nyhedsbrevet så tilmeld dig. Så får du besked når de lanceres.

Hæklekursus for begyndere

Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at hækle. Det tager udgangspunkt i, at du aldrig har hæklet før, og gennemgår alt hvad du skal bruge for at mestre håndværket og hækle dine egne projekter.

Prisen er kun 399,-

Klik for at læse mere om hvad hæklekurset indeholder

Tunesisk hækling for begyndere

På dette kursus i tunesisk hækling vil du lære alle de grundlæggende teknikker, der skal til for at hækle dine egne projekter. Lær hvordan du hækler en flot pude samt et par lækre plusvarmere

Prisen er kun 399,-

Lær alt om Tunesisk hækling

Strikkekursus for begyndere

Dette online strikkekursus er for dig, hellere vil lære hjemme end på dyrere workshop og gerne vil lære at strikke i dit eget tempo. Du lærer alle de vigtigste strikketeknikker, og du vil lære at strikke en masse spændende projekter.

Prisen er kun 399,-

Læs mere om dette strikkekursus

Sykursus for begyndere

Dette kursus i syning er for dig der gerne vil lære det basale og tager dig dig igennem dine første syprojekter. Du lærer at vælge stof, arbejde med symønstre og at sy en nederdel samt en bluse fra bunden. Kurset er fuld af tricks.

Prisen er kun 399,-

lær at sy – Se hvad kurset indeholder