Filia giver dig den optimale mulighed for at hygge dig med dine unger, mens finmotorikken og fantasien udvikles i skøn forening. Det er et blødt og let formeligt produkt, der findes i et væld af flotte, klare farver.

Vil du gerne have en god modellervoks, der ikke tørrer ud, som er blød og findes i mange, flotte og klare farver, så er Filia modellervoks soft perfekt. Det er et produkt, der virkelig giver små hænder muligheden for at udforske og forme uden at blive trætte eller miste modet. Vil du vide mere om fordelene ved Filia Soft, så læs med herunder.

Du finder det bedste modellervoks her.

Hvorfor skal du vælge Filia modellervoks soft?

Det bløde modellervoks er let at bruge. Pak det ud af papiret, og gå direkte i gang.

Modsat en række af de mere avancerede modellervoksprodukter skal du ikke bruge tid på at varme Filia op for at blødgøre det, fordi produktet er blødt fra begyndelsen. Det er også netop en af de ting, der er med til at gøre det til sådan et godt alternativ til børn. Andre fordele tæller:

  • Let at forme
  • Blødt at arbejde med
  • Flotte farver
  • Tørrer ikke ud
  • A-mærket.

Fordelen ved at det er et A-mærket produkt, er, at du kan være sikker på, at det lever på til alle regler og lovgivninger omkring legetøj og produkter til børn. Du kan med andre ord være helt sikker på, at produktet ikke er skadeligt eller farligt for børn.

En af de største fordele ved netop dette mærke er prisen. Du får virkelig meget modellervoks for pengene. I gennemsnit ligger prisen på omkring 11 kroner for 100g, og mange steder får du yderligere rabat, hvis du køber flere pakker på én gang.

Hvem kan bruge Filia modellervoks soft?

Der er ikke nogen, der ikke kan have glæde ud af at bruge denne modellervoks. Det er netop fremstillet for at kunne bruges af børn (og voksne) i alle aldre.

Det bløde ler er ikke bare let at lege med, det kan også formes igen og igen, uden fare for at tørre ud eller blive stift, og så er det desuden helt fri for farlig kemi og andre skadelige stoffer, så du med ro i sindet kan hente et glas vand, mens ungerne leger. Der er ingen skade ved, at ungerne skulle finde på at slikke på den is, de lige har formet.

Mangler du en aktivitet til en børnefødselsdag, så er Filia modellervoks soft også et godt bud på noget anderledes og sjovt. Brug det som underholdning for alle ungerne, når maden er spist eller lav en skattejagt, hvor en af posterne kræver, at børnene skal lave en bestemt figur (baseret på alder) for at opnå et spor.

Der er rigeligt med muligheder, og heldigvis er du heller ikke for gammel til at afprøve dine egne kreative evner sammen med ungerne, hvis regnen bare siler ned i næste weekend.

God fornøjelse!

Author

Comments are closed.