Baby Alpaca Silk er et Alpaca produkt af den bedste kvalitet. Her får du et produkt som består af 70% Baby Alpaca of 30% Mulberry Silke. Alpaca giver styrke og blødhed og Mulberry Silke giver en fantastisk skinnende glans og det færdige resultat vil være slående.

Baby Alpaca er yderst velegnet til Babystrik og til børn i alle aldre. Den er ekstra mild mod huden og virker afkølende når det er varmt og varmende når det er koldt. Det er en af de mest fantastiske egenskaber ved dette garn og derfor velegnet til mange formål.

Se alt Drops garn her.

Baby Alpaca har ikke været udsat for kemisk rensning, men er kun vasket før farvning. Dette gør at garnet bibeholder sine naturlige egenskaber.

Produceret i Peru.

Her er garnet du vil blive glad for hvis du skal strikke eller hækle søde ting til børn i alle aldre. Fra den nyfødte til skolebarnet – ja sågar til den voksne kvinde også. Så længe det skal være fint, yndigt og feminint, så klarer Drops BabyAlpaca Silk fra Garnstudio ærterne til bravur.

Egenskaber for Drops BabyAlpaca Silk

  • Materiale: 70 % alpaca – 30 % silke
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 3½ mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – ca. 167 m
  • Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Det er oplagt at bruge Drops BabyAlpaca Silk til baby- og børnestrik da det er så blødt og lækkert at det ikke generer den sarte hud. Det betyder selvfølgelig også at du selv kan bære det direkte på den bare hud uden gener.

Endvidere har det den egenskab at det har afkølende effekt når det er varmt og varmende effekt når det er koldt.

Strik babys første bodystocking, et tæppe eller måske en lille sove-kanin der er rar og blød at nusse med inden turen går med Ole Lukøje til drømmeland. Du kan finde meget mere inspiration blandt vores mange opskrifter.

Har du brug for hjælp til dine projekter så hjælper vi gerne med råd og vejledning. Kontakt blot vores kundeservice på telefon i åbningstiden eller via mail på alle tider af døgnet.

Kombinér for en flot effekt

Du kan med fordel kombinere flere forskellige slags garner. Alle Garnstudios Drops-garner er delt op i grupper. I hver gruppe er samlet garner der passer til hinanden i tykkelse og strikkefasthed. Drops BabyAlpaca Silk hører til i garngruppe A som er garner med en strikkefasthed der ligger inden for 23 – 26 masker.

Du kan også vælge garn fra andre grupper og på den måde lave en unik og smart effekt i dit håndarbejde.

Mange farver uden kemi

Garnet her er et tre-tråds-garn af babyalpaca, som er ekstremt blødt, og mulberry silke som er ekstremt stærkt og som også giver garnet en skinnende finish. Garnet har ikke fået nogen kemisk behandling, men er blot blevet vasket – det gør at garnets naturlige egenskaber bevares og fremhæves. Efter vask er garnet blevet farvet.

Og det er det i et hav af forskellige farver. Lyse, mørke, sarte, naturlige, støvede. Desværre er det sådan med computerskærme at du ikke altid kan danne det helt rigtige indtryk af farverne på garnet. De kan godt syne mørkere eller mere mættede på skærmen end de er i virkeligheden. Men lad evt. navnet guide dig.

Skulle du uheldigvis få en farve garn der ikke svarer til din forventning har du selvfølgelig mulighed for at bytte det. Ligesom du selvfølgelig også altid er velkommen til at besøge os i vores fysiske butik hvor du kan både se og mærke garnet og hvor vi gladeligt hjælper med gode råd.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.