Er du på udkig efter strikkede bukser til dit barn, er Filato leveringsdygtig med et stort opskriftsudvalg i forbindelse med vores strikkekits – så find inspirationen i udvalget til dit næste projektDet er dejlig nemt at være kreativ og vi giver dig fornyet inspiration til børnestrik. Du kan altid finde en model som passer til dit barn og som du har lyst til at prøve kræfter med. Så find kreativiteten frem og glæden ved at strikke. Fordyb dig i vores flotte designs og lækre garner.

Du finder et stort udvalg af strikkeopskrifter til børnetøj her.

Med de flotte og søde mønstre som indgår i modellerne kan du tilføre personlighed til din strik og opnå et resultat, som både ser rigtig fint ud og som er rart for barnet at have på. Tøj til børn skal være behageligt med god bevægelsesfrihed, så der ikke er steder hvor det strammer og generer. Modellerne findes i mange fine mønstre og garntyper som giver varierende udtryk afhængig af hvad slags garn, du vælger at strikke i. Du har mange muligheder for at vælge spændende mønstre som gør dit strik helt personligt.

Med hensyn til garnmaterialerne er det vigtigt, at det er bløde og lækre garner som ikke generer huden. Derfor er der valgt ud blandt kvalitetsgarn med netop disse egenskaber, så dit barn kan være fint klædt på og samtidig føle sig godt tilpas. Der er tænkt på et praktisk design, så bukserne er nemme at få på og tage af. Det er en fordel hvis du har brug for at skifte dem ud i løbet af dagen. Alle modeller har en god pasform.

Vores børnedesign er super anvendeligt og kan bruges til alle lejligheder. Du kan strikke i designs som har lange ben, hvilket er dejlig lunende. Mix et par bukser med en bluse eller trøje og du har et komplet sæt tøj lige ved hånden. Du kan pifte et par ensfarvede bukser op med en trøje med print eller et sødt motiv på blusen. Ved mere farverige og mønstrede valg af bukser ser det pænt ud at sætte tøj til som er mere neutralt i udtrykket. Du finder blandt vores strikkekits til bukser designs i forskellige tykkelser af garn. De er anvendelige til stort set alle formål og til alle årstider. Varmt og lunende i tykke grankvaliteter til vintersæsonen og selvfølgelig de lette garner til sommerperioden.

Med de mange forskellige modeller har du mulighed for at skabe variation i påklædningen og et lækkert farvevalg er generelt for alle opskrifterne. Dit barn kan få lige netop den farve som klæder det bedst. Vi har i garnudvalget prioriteret et bredt farvevalg som skal inspirere dig. Farverne er ikke delt op i traditionelle pigefarver og drengefarver, men valgt ud så de er lækre, klæder hinanden og passer godt sammen. Du kan også lade barnet vælge farver – mange børn har en farve de godt kan lide.  Vores strik er også med mange sjove detaljer som tilføjer et tvist til barnets tøj.

De mindste elsker at se smarte ud og vi kombinerer mode med det praktiske i vores designs til børnebukser.

Author

Comments are closed.