Hæklet legemad

Med legemad til børn giver vi dig inspiration til glad og farvestrålende legetøj, du selv kan lave i nemme hækleteknikker. Projekterne er ikke svære, heller ikke for dig som er nybegynder, da sværhedsgraden svarer til et let niveau. For de mere øvede vil det være ren afslapning, men alligevel tilfredsstillende at skabe noget til de mindste.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Hæklet frugt og grønt - Bog af Maja Hansen
Hæklet frugt og grønt af Maja Hansen indeholder en en masse appetitvækkende grøntsager og frugter, der alle er lige til at gå til. De kan enten bruges til pynt eller i legekøkkenet, hvor de helt sikkert vil blive en succes. Bogen er har en fin størrel
Pris fra 149

Få glæde af den gamle håndarbejdsteknik som vi nyfortolker med et moderne udtryk. Opskrifterne har fokus på funktion, form og farver. De er enkle og består af mange forskellige dele. Først af alt kan legemad bruges til glæde og leg, men der er også tænkt på designet. Derfor kan du sagtens have det hæklede legetøj liggende fremme – også uden for børneværelset.

Ideen bag opskrifterne er både det sjove grafiske design og, at legetøjet skal tilføre en anden dimension til barnets leg. Der er med de mange dejlige farver på garnet noget for sanserne og for fantasien. Børn skal allerede fra en tidlig alder stimuleres gennem leg. De skal have styrket deres finmotorik ved at gribe efter ting med fingrene.

Vores legetøjsmodeller er bløde og behagelige at røre ved, idet de hækles af rene naturmaterialer. Garnet er valgt ud i glade farver så der er noget at kigge på. Samtidig opnår du med hæklingen en struktur, der gør det nemt at holde fast om legetøjet og barnet kan vende og dreje det.

Prøv at hækle en sød og fristende isvaffel med festlige iskugler i toppen. Vaflen består af to hæklede dele – vaflen og isen. Lav kuglerne i mange forskellige farver og lad dig friste af vores store udbud af garn fra hele farveskalaen. Det er sjovt at eksperimentere med alle kulørerne; hvid til vanilieis, lyserød til jordbæris, grøn til pistacie, brun til chokolade og måske orange til en frisk sorbetis. Slip fantasien løs og vælg de farver der gør dig glad.

Lad de mindste bygge deres egen hjemmelavede burger af hæklede burgerboller, grønne salatblade, bøffer, røde tomater, sennep og ketchup i de originale farver. Eller hvad med en hæklet hjemmelavet italiensk pizza med ost, tomat, peperoni og løgringe på toppen ?! Børn elsker at lege køkken og madlavning.

Som nævnt er opskrifterne meget enkle selv om de består af mange forskellige dele. Kom godt fra start og lav dit eget håndlavede legetøj. Få mange gode timer med fantasifuld leg.