Hold babyens fødder dejlig varme med søde håndlavede babystrømper du selv kan strikke til den lille. Strik med kærlighed, med glæde og med barnet i tankerne og vælg ud blandt vores brede sortiment af strikkekits til strømper for de allermindste.

Listen indeholder affiliate links
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 8
Baby Booties by DROPS Design - Baby Strømper Strikkeopskrift str. 1/3 - 3/4 år
Baby Booties by DROPS Design er et par søde babysokker med ribmønster langs skaftet og oven på foden. Sokkerne er strikket i Drops Baby Merino. Baby Booties by DROPS Design kan strikkes i str. 1/3 mdr - 6/9 mdr - 12/18 mdr - 2 år - 3/4 år. De er stri
Pris fra 23
GRATIS FRAGT
Little Prince by DROPS Design - Baby Jakke, Hue, Vanter og Sokker Stri - 2/3 år
Little Prince by DROPS Design er et matchende baby sæt med jakke, hue, vanter og sokker strikket i Drops Alpaca. Sættet et simpelt med søde detaljer som snoninger. Jakken har rundt bærestykke. Little Prince by DROPS Design kan strikkes i str. 1/3 mdr
Pris fra 264
GRATIS FRAGT
Järbo Babystøvler - Baby Hjemmesko Strikkeopskrift str. Præmatur - 1/2 - 1/2 år
Järbo Babystøvler er et par fine små baby hjemmesko. De små sko er strikket i Järbo Elise, som består af 55 % bomuld og 45 % akryl. Järbo Babystøvler kan strikkes i str. præmatur - 0/2 mdr - 2/6 mdr - 6/12 mdr - 1/2 år. Järbo Babystøvler strikkes på pi
Pris fra 37

Vi kan tilbyde dig de mest nuttede og lækre designs til små fødder. Kig nærmere på billederne på siden og lad dig inspirere af de mange fine modeller og oplev fornøjelsen ved et strikkeprojekt til din guldklump. Der er ikke noget så dejligt som en babygarderobe med lækkert strik, som du selv har lavet. Skab noget unikt som samtidig er anvendeligt og kan tages i brug med det samme.

Variationerne i mønstre, strukturer, teknik og ikke mindst farvevalg giver dig måske anledning til at strikke flere par. På den måde har du altid forskellige strømper at skifte med eller til at supplere op med nye, hvis de gamle er blevet slidte.

Overvej hvilken type strømper du har brug for til dit barn. Måske har din baby tendens til at svede? Her vil vi anbefale, at du vælger garnkvaliteter i bomuld. Bomuld har rigtig gode egenskaber og virker kølende. Hvis babyen skal have strømper på om sommeren er bomuld også det perfekte valg, da du kan strikke nogle meget lette og tynde modeller i netop den type garn. Til vinterbrug er det bløde uldkvaliteter der gør sig godt. Garnet er noget tykkere og er varmeisolerende. På den måde undgår du at din baby kommer til at fryse på fødderne. Skal der soves uden for i barnevognen er det også fint at give et par strømper på.

Som supplement til babystrømper har vi opskrifter på fine lækre sutsko i gode pasformer og behagelige garnmaterialer. Netop pasformen er vigtig – sutskoen skal sidde helt rigtig og være behagelig at have på. Desuden skal garntyperne være slidstærke. Til strikkekits til sutsko er udvalgt garnkvaliteter, fra de kendte brands, som tilgodeser at materialet har høj slidstyrke samtidig med at det er varmende og blødt.

Som til babystrømperne giver vores modeller til babysutsko dig mulighed for at kreere noget hyggeligt og varmt til den mindstes garderobe. Eksperimenter med farver, mønstre og stilarter og vælg ud hvad du synes bedst om til dit næste projekt.

Author

Comments are closed.