Strik unikke strømper til børn og hold fødderne varme på friske drenge og piger i alle aldre. Ungerne vil elske de personlige strømper med de mange dejlige farver det er muligt at vælge imellem. Lav et helt personligt udtryk ved at eksperimentere med de forskellige nuancer. Strik i barnets yndlingsfarver, i livlige pangfarver, bløde pasteller, i mørke – eller de lyse populære skandinaviske farver. Mix også med sjove stribekombinationer i smalle og brede eller kast dig ud i fantasifulde mønstre. På den måde har du mulighed for at strikke strømper i børnehøjde, som ingen andre har og derfor er helt unikke.

Listen indeholder affiliate links
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1
Blueberry fields by DROPS Design - Sokker Strikkeopskrift str. 15/17 - - 35/37
Blueberry fields by DROPS Design er et par fine sokker, som er strikket i Drops Fabel. Blueberry fields by DROPS Design kan strikkes i størrelse 15/17 - 18/19 - 20/21 - 22/23 - 24/25 - 26/28 - 29-31 - 32/34 - 35/37. Sokkerne strikkes med strømpepinde
Pris fra 34
GRATIS FRAGT
Little Adventure Socks by DROPS Design - Sokker Strikkeopskrift str. 2 - 35/37
Little Adventure Socks by DROPS Design er et par fine sokker, som er strikket med flerfarvet mønster. Sokkerne er strikket i Drops Merino Extra Fine. Little Adventure Socks by DROPS Design kan strikkes i str. 22/23 - 24/25 - 26/28 - 29-31 - 32/34 - 35/
Pris fra 130

Det der gør hjemmestrikkede strømper unikke er mønsteret. Vi har udvalgt opskrifter og garn fra de kendte brands som leverer farveskiftegarn. Her vil du opleve, at nogle skifter hurtigt i farverne, hvor andre har længere farveskift. Du vælger efter, hvordan du kunne tænke dig at have dit mønster. Elsker du stærke farver i et stort virvar eller skal farverne være mere rolige i mønsteret?!

Du bestemmer, for vi har det hele i vores opdaterede udvalg til rigtig fordelagtige priser. Derfor rammer Filato bredt blandt forskellige stile, så der er med garanti noget for dit barn med vores strikkekits. Strik ankelsokker, knæstrømper eller overknees og match det til barnets tøj.

Vælg ud fra det mangfoldige sortiment af strømper i et væld af farver og designs. Vores udvalg er meget varieret og bugner med gode ideer til charmerende, feminine, friske, kække og frække strømper- så tilføj charmerende tilbehør til børnepåklædningen.

Dit barn skal have det bedste, og det finder du i vores udvalg af strømper. Vi har sammensat strikkekits i de fineste farver og blødeste materialer, så dit barn skal ikke mangle noget. Her er noget for enhver smag, så opdater din børnegarderobe. Moden ændrer sig hele tiden og også børnetøjet, så fyld skabet op med lækre strømper i de nyeste trends. Kombiner dem til bukser, søde kjoler, nederdele og shorts. Praktisk og lunt til en dag med skole, fritid og leg. Kom i gang med dit næste strikkeprojekt og lad dig inspirere af den smarte strømpemode til børn.

Hjemmestrikkede strømper er ikke alene mode – de er slidstærke med en god elasticitet som egner sig til vask ved 40 grader. De krymper ikke eller filtrer sammen selv om mange af opskrifterne er i uldgarn. Garnet findes i flere forskellige størrelser i dejlig lune tykke kvaliteter og i lækre lette garnmaterialer.

Stå du og mangler et par funktionelle og søde sutsko til dit barn, har Filato også et bredt udvalg i mange forskellige farver og materialer. Pasformen er utrolig vigtig samt de bløde materialer, der gør skoene behagelige at have på.  Vi har f.eks. hjemmesko af uld, der kan holde børnefødder varme. Hjemmesko til børn er uundværlige og perfekte til hjemmehygge. Det er dejligt hvis det ikke er fodkoldt når der leges på gulvet eller læses lektier. Fryser dit barn først på fødder og tæer vil det fryse over alt på kroppen.

Vælg Filatos slidstærke sutsko og kom de kolde dage i forkøbet med et nuttet kreativt strikkeprojekt.

Author

Comments are closed.