Bøger

Har du fået yderligere lyst til at fordybe dig i strikning og hækling til babyer, børn i alle aldre og voksne-  mænd og kvinder? Kast dig over vores eminente håndarbejdsbøger og bliv klogere på både strik og hækling. Vi forsyner dig med litteratur af de mest kendte forfattere inden for genren i flot gennemillustrerede udgivelser. Her kan du finde alt om grundbegreber inden for begge teknikker med introduktion til maskernes kreative verden. Masker er moderne og med strikke – og hækleprojekter kommer du med på en af de helt store tendenser i tiden.

Strikkebøger
Hæklebøger

Du bliver præsenteret for alle de klassiske teknikker som kablestrik, snoninger og jacquardstrik for blot at nævne nogle af de spændende måder, du kan variere dit håndarbejde på. Der vil være introduktion til flotte fantasifulde mønstre i hele den fantastiske farveskala og til vidunderlige strukturer.

Lene Holme Samsøe og Sys Fredens bøger

De helt store forfattere inden for strikning og hækling er bl.a. Lene Holme Samsøe og Sys Fredens. De er kendt for deres eget unikke design som rummer stilarter fra det klassiske til nyfortolkninger af strik og hækling som er ført op til en moderne stil ofte med et twist. I vores udvalg finder du et bredt udvalg af begge forfatteres bøger som rummer alt fra strikkeopskrifter til gennemgang af grundbegreber inden for strikning.

Der er instruktive beskrivelser af hvilket tilbehør du kan få brug for til dit håndarbejde. Du får en gennemgang af uundværlige redskaber lige fra det rigtige valg af strikkepinde til valg af alle de dejlige garner. Få kendskab til alle de lækre garnmaterialer som findes – alt fra bomuld til uld over effektgarner som findes i mange afskygninger.

Du kan glæde dig over de lækre billeder som følger med velskrevne tekster. De er ikke kun for dig som er en erfaren strikker – men er også noget for dig som er nybegynder og gerne vil blive dygtigere. Nyd f.eks. de flotte billeder af festlig fantasifuld legemad som du kan lave til ungerne – de vil elske det og giver mulighed for kreativ leg som udvikler dit barn i alle aldre.

Det er et festfyrværkeri af dejlige farver i hele regnbuens skala – så der er rigtig meget at kigge på. Med bøger om strikning kan finde inspiration til et væld af opskrifter til mange slags modeller. Alt fra beklædning til herre og damer samt interiør til din bolig, som du kan indrette og forny.

Se alle de kreative ideer til mangfoldig strik – med strikkelitteratur kan du få lidt teori på dine kundskaber. Det du har afprøvet i praksis og den erfaring du har, kan du booste med vores bøger. Det bliver ikke bedre.

En verden af inspiration

Mangler du inspiration så er det alle tiders at få den fornyet. Du vil opleve at garn er en forunderlig verden som åbner for uanede muligheder. Garn er mange ting – bare inden for effektgarner findes et herligt udvalg fra boucle som er velouragtig, chenille som er lidt pjusket og giver en speciel effekt. Se beskrivelser af garner med metaleffekter i guld, sølv og kobber. Det tilfører et spændende look til din påklædning.

Du vil lære om mønstre som bliver anskueliggjorte på et mønsterark – det er mange gange nemmere at se på en tegning end følge en skriftlig instruks på papiret. Det skaber overblik i den kreative proces. Oplev glæden ved at blive bedre til dit kreative virke inden for hækling og strik.

Opdag kærligheden til det gamle håndværk som hækling er – et håndværk du måske kender fra dine bedstemødre eller oldemødre. Vores hæklebøger er yderst instruktive og guider dig til smukke vidunderlige mønstre og alle de væsentlige teknikker. Har du lyst til at lære om påfuglehækling, hulmønstre, tunesisk hækling og forskellige mønstre i flotte farver. Vejledningen er velskrevet og let at forstå – selv til de mere komplekse og avancerede mønstre finder du en trinvis instruktion.

Er du interesseret i at lave den flotteste afsluttende finish, finder du eksempler til udsmykning af dine hækleprojekter. Vi elsker detaljer og du kan kombinere dem så din stil bliver personlig og komplet.

Invester i lækre hækle – og strikkebøger

Invester i lækre hækle – og strikkebøger og giv dit håndarbejde og dine kundskaber et løft med fokus på kvalitetsmaterialer, spændende varieret design til mange formål og indføring i grundlæggende såvel som mere avancerede teknikker. Skab dig et personligt udtryk og sæt dit eget unikke præg på dine omgivelser med både klassiske og farverige indslag.

Til dig der kan vil slå 2 fluer med et smæk, findes der også gode lydbøger om strikning. På den måde, kan du lytte og lære, samtidig med at du strikker.