Hæklenåle med håndtag

Vælg dine hæklenåle med omhu og tilpas dit valg af hækletilbehør i forhold til erfaringer og specielle behov. Vi forhandler ergonomiske hæklenåle med håndtag, som er velegnet til dig der er nybegynder. Med den ergonomiske hæklenål får du et godt greb om maskerne.

Se alle hæklenåle med håndtag her.

Det specielle greb er ergonomisk formet og giver dig mulighed for at hækle i mange timer. Du vil opleve at du ikke bliver træt i hænderne eller får ondt, når du arbejder på et hækleprojekt gennem længere tid ad gangen. Det også en fordel for dig som måske har gigtgener i fingrene at vælge en hæklenål med håndtag. Denne særlige type hæklenål afhjælper at du spænder i fingre og håndled. Helt grundlæggende handler det om at finde frem til den hæklenål, du synes er rarest at have i hænderne.

Ergonomiske hæklenåle sikrer dig et ensartet og flot resultat. Nålene findes i forskellige størrelser, så du kan matche dem til den ønskede garnkvalitet. Der kan anvendes mange typer af garn som alle er velegnede til hækleprojekter. Særligt bomuld – og bambusgarn er meget populært til hækling. Begge garner findes i mange fristende og sprudlende farver.

Find din egen hæklestil og dine foretrukne garnkvaliteter og match det til dit valg af hæklenål. Hæklestilen er forskellig fra person til person og det er stor forskel på hvor stramt man hækler. Vi anbefaler at du prøver dig lidt frem ved at eksperimentere med materialer, størrelser og udformning. På den måde får du det optimale hækletilbehør med de flotteste resultater til dine hækleprojekter.

I Filatos sortiment finder du altid kvalitetshæklenåle. Vi forsyner dig – om du er nybegynder eller mere øvet- med hæklenåle i friske kulørte farver. Desuden kan du vælge ud blandt en variation af materialer i form af træ og metal. Køb din favorithæklenål hos Filato og bliv klar til at være kreativ med populær hækling til mange formål.