Drops Big Delight er en lækker ”håndspunden” 1-tråds garn i mange flotte og strålende farver. Garnet er i 100 grams nøgler og multifarvet med lange flotte farve rapporter danner dette garn et helt unikt mønster og spændende farve kombinationer med flydende overgange.

Big Delight er unikke nøgler og derfor kan og vil der være farve forskel på de enkelte nøgler. Dette er ikke en fejl, men en del af garnets unikke karakter og indfarvning.

Se alt Drops garn her

Dette Delight garn har forskellige variationer i tykkelsen, da det er spundet i hånden. Det er et garn der inspirerer til dine egen fantasi og kreativitet

Billederne til dette unikke produkt viser garnets melering, når der strikkes over et mindre antal masker. Det betyder også at jo større antal masker du strikker jo blødere vil farveovergangen kunne blive

Big Delight er produceret i Tyrkiet.

Drops Big Delight er et fantastisk blødt og lækkert garn der kan anvendes til lidt af hvert. Det findes i et væld af spændende farver som sammen og hver for sig kan danne helt unikke mønstre og farvekombinationer som du ikke opnår med andet garn.

Egenskaber for Drops Big Delight
• Materiale: 100 % uld
• Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
• Anbefalet pindestørrelse: 5 mm
• Indhold pr. nøgle: 100 g – ca. 190 m
• Vaskeanvisning: Håndvask ved maksimum 30° C – skal liggetørre

Drops Big Delight er på grund af sine mangfoldige farver og unikke blødhed velegnet til tøj til både mænd og kvinder, piger og drenge. Således kan du strikke et lækkert halstørklæde til ham, en flot bluse til dig selv og en halsedisse, et pandebånd eller en hue til de mindste i familien.

Garn til filtning

Men samtidig er garnet også velegnet til smarte ting til dit hjem eller private ting til dig selv. Tæpper, tasker og punge eller måske et par filtede grydelapper eller hjemmesko til hele familien. For garnet er nemlig også fantastisk at filte af.
Når du filter er det vigtigt at du følger opskriften – også selvom tøjet/arbejdet ser stort ud til at starte med. Størrelsen reguleres ved at vaske det i vaskemaskinen ved 40° C efterfølgende. Du kan finde masser af opskrifter under punktet Opskrifter her øverst på siden. Både gratis og bøger eller hæfter.

Multifarvet Magic Print

Det der gør farverne på Drops Big Delight så unikke er at hvert enkelt nøgle garn er multifarvet ”magic print”. Det betyder at der er mange forskellige farver i hvert nøgle – perfekt matchet, naturligvis. Hver farve flyder naturligt over i den næste.
Det betyder også at der ikke er to modeller der bliver ens, men hver model bliver helt sikkert spændende og helt enestående.
På grund af farveteknikken er der også både lyse og mørke varianter inden for et og samme garnparti. Det er ikke en fejl, men en egenskab.
På billederne kan du se hvordan overgangen i en strikket model kan se ud. Stykkerne er strikket over et mindre antal masker. Jo større antal masker du strikker over, jo blødere bliver farveovergangen i dit arbejde.
Du skal huske at farverne på garnet kan være lysere eller mere matte i virkeligheden end her på siden. Det skyldes at hver enkel computerskærm viser farver forskelligt, og det kan vi desværre ikke gardere os imod. Men navnene på farverne giver et godt hint til hvordan farvespillet i garnet er.

1-tråds uldgarn

Garnet er et 1-tråds garn med små variationer i tykkelsen fordi det er håndspundet. Det giver et flot spil og inspirerer til fantasifulde kreationer.

Bæredygtigt garn

Drops Big Delight er fremstillet i Tyrkiet og er Oeko-Tex® certificeret. Det betyder du er garanteret et garn der er fremstillet under de bedst mulige forhold for miljø og mennesker og testet hele vejen igennem produktionen, fra råmateriale til slutprodukt for stoffer som udgør en helbredsrisiko.
Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformationer her øverst på siden.

Se meget mere om alle Drops kvaliteterne her

Author

Comments are closed.