Viking Garn

Viking Garn produceres i Norge. Viking er et førende brand i tekstilindustrien i Norge og er udviklet af Ivar Ullehust, som har stor ekspertise inden for produktudvikling af garn. Firmaet har eksisteret i mere end ti år og ligger i den norske by Oltedal i nærheden af Stavanger.

DERFOR ER VIKING GARN DET PERFEKTE VALG

Vikinggarn er eminent til de moderigtige sweatre med de skønne nordiske mønstre og egner sig perfekt til det skandinaviske klima. Viking er også et rigtig godt valg til at strikke sokker af og findes i mange varianter i lækkert strømpegarn. (se mere om strømpegarn her på siden)

Desuden finder du den eminente garn fra Viking i materialer der egner sig til mange andre former for strik. Den er et godt valg til baby – og børnebeklædning, da Vikings garnkvaliteter i uld ikke kradser og har en svalende virkning.

En del af produkterne fra brandet findes også i superwashbehandlet form. Med Vikings Mælkegarn får du en helt specifik garn som er noget nær det bedste til babystrik. Alt fra Alpaca over bamboo til sportsgarn er blandt mulighederne, nå du vælger garn fra Viking.

VIKING GARN DANMARK FORHANDLER

Selv om VIKING GARN er et norsk firma, forhandles garnet selvfølgelig uden for Norge. Filato har samlet de bedste forhandlere i Danmark af kvalitetsgarnet og hos os finder du altid et stort udvalg i garnmærket.

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde garn fra denne førende producent i vores sortiment. På den måde kan vi altid efterkomme vores besøgendes efterspørgsel på garn i den bedste kvalitet og tilgodese dig som er vild med strik og hækling.

VIKING GARN OPSKRIFTER

Med opskrifter fra Viking Garn får du inspiration og kreative ideer til dine håndarbejdsprojekter. Du får den nyeste opdaterede strikkemode med tendenser og trends i tiden med instruktive anvisninger som er nemme at følge. Til dig som elsker at strikke, er der opskrifter i et væld af forskellige lækre materialer, farver, mønstre og designs. Som noget helt særlig følger der en gratis opskrift med fra Viking, når du vælger at investerer i vores strikkekits. Ved at klikke på nedenstående links kan du se nærmere på vores udvalg af Viking Garn.

https://filato.dk/kits/alpacafine
https://filato.dk/kits/camel
https://filato.dk/kits/merinosuperfine
https://filato.dk/kits/babyull
https://filato.dk/kits/nyebjork
https://filato.dk/kits/mohair-storm
https://filato.dk/kits/storm
https://filato.dk/kits/bambino
https://filato.dk/kits/kidmohair
https://filato.dk/kits/alpacamaya
https://filato.dk/kits/vaar
https://filato.dk/kits/bamboo

 VIKING DESIGN BABY

I garnsortimentet til babystrik fra Viking finder du det bedste til din baby blandt de sødeste farver og blødeste materialer. Der er garnkvaliteter på alle prisniveauer, så du kan vælge bredt ud af vores udvalg.

I naturfiberen babyuld får du et garn som er værd at satse på, når du skal strikke til de mindste. Den er blød, behagelig og kradser ikke på den sarte barnehud. Babyulden er vores favorit når det gælder babystrik, men kan med fordel kombineres med andre garntyper.

Lad dig inspirere af sæsonens dejlige farver og nuancer med f.eks. lyse pasteller i rosa og grøn eller varme jordnære toner. Der er ikke noget som er mere hyggeligt end at strikke til babyen og med Viking Design i bløde materialer er stilen komplet. Du får de bedste opskrifter på alt hvad der hører til en fin babygarderobe.

https://filato.dk/kits/babyull

VIKING GARN NORDLYS

Det der udmærker strømpegarn fra VIKING er deres farveskiftegarn. Den klassiske skandinaviske NORDLYS er helt fantastisk og har lange farveskift som ligner det smukke nordlys. Slidstyrken er stor uden at garnet virker groft, men derimod har det en let og blød struktur.

Fra VIKING kan du også vælge ud blandt andre farveskiftegarn ved siden af det unikke NORDLYS. Er du til garn som skifter hurtigt i farverne eller skal der være længere farveskift – du vælger selv, hvordan du vil have dit mønster på dine hjemmestrikkede sokker. Vil du have stærke farver i et stort virvar eller skal mønsteret give et mere rolig indtryk? Få ideer med vores strømpegarn fra VIKING i lækre kvaliteter til lave priser.

VIKING CREAM MÆLKEGARN

Hvis du gerne vil strikke i den bedste kvalitet til børn eller til en med sart hud så er Mælkegarn den eneste rigtige vej at gå. Vi har her samlet garn fra VIKING med mælkeproteiner til dig.

Mælkegarn er et meget lækkert produkt, der har nogle egenskaber du ikke finder i andre produkter. Læs på hvert enkelt produkt hvilke det er. Du vil finde ud af at det ægte mælkegarn er blødt som vat og giver en følelse du aldrig før har oplevet med almindeligt garn.

– Garn: https://filato.dk/554-viking-cream-maelkegarn-.html
– Opskrifter: https://filato.dk/kits/cream

VIKING SPORTSRAGG

Ragg Strømpegarn fra VIKING er yderst populært. Her får du nogle unikke mønstre med prikker og streger blandet med flotte farveskift. Det giver et personligt udtryk til dine sokker.

Desuden er garnet iblandet polyamid i uldblandingen som giver dig et lækkert blødt materiale. Denne kombination giver optimal slidstyrke, god elasticitet og et krympefrit produkt. Du kan komme sokkerne i vaskemaskinen, sammen med dit øvrige tøj, uden at de filtrer sammen.

– Opskrifter: https://filato.dk/kits/sportsragg
– Garn: https://filato.dk/1978-viking-sportsragg.html