Denne Hjertegarn Kunstgarn kvalitet lægger helt klart op til strømpestrikning. Med sine skønne, lange og glidende farveskift bliver hvert eneste stykke strik unikt og hver sok sin helt egen. Garnet findes i en række spændende farvekombinationer, der sætter gang i fantasien.

Selv om garnet både gennem sin sammensætning og sine farver umiddelbart mest lægger op til strømper, er det ligeså egnet til sjaler og tørklæder eller hvad ellers du kan finde på.

Find garn fra hjertegarn her.

Information om garnet

  • Materiale: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Farve: Kunstgarn Garn Print 25 Skildpadde
  • Anbefalede pinde: 2,5 – 3 mm
  • Vægt / længde: 100 gram = ca. 420 meter
  • Strikkefasthed: 10 cm = 28m
  • Andet: Håndvask 30°C / Tørres fladt

Et nøgle, mange muligheder

Fordi Kunstgarn sælges i 100g nøgler frem for de normale 50g betyder det, at du kun behøver et nøgle til at strikke et par strømper – helt op til størrelse 44.

Du kan også sagtens få et lækkert og spændende tørklæde ud a 100g og virkelig give de bløde farveskift mulighed for at komme til deres ret.

Er du mere til sjaler kan du strikke et lille et med et nøgle, men ønsker du et stort og lunt sjal til de kolde aftener, så kan du med god samvittighed købe to nøgler og strikke dig et kunstværk.

Selv om garnet kan virke som et oplagt valg til strømper, er der intet i vejen for at strikke en lækker sweater i Kunstgarn og opleve, hvordan de bløde farver og organiske overgange virkelig giver din sweater et helt unikt udtryk. Og du kan nøjes med omkring 450g til en str. M med lange ærmer.

Et garn, mange muligheder

Det håndfarvede garn er noget af det mest hotte lige nu og med Kunstgarn fra Hjertegarn kan du give dit strikketøj det håndfarvede udtryk, der er så populært blandt strikkere.

Du kan vælge at strikke hele dit projekt op i kunstgarn, for at opnå en dramatisk effekt, men du kan også vælge at blande en ensfarvet stribe ind i mellem, for at bryde effekten op og gøre udtrykket mere blidt.

Skal du strikke større projekter til for eksempel børn er de helt tynde striber rigtig skønne. De understreger virkelig de lange, organiske overgange fra en farve til en anden uden at virke for overvældende på et lille menneske.

Farver for alle

En af de rigtig skønne egenskaber ved Kunstgarn er, at det findes i så mange lækre farvekombinationer, at det er svært ikke at blive fristet og inspireret at garnet. Det er nok derfor, at der er så mange, der er glade for garnet.

Om du er til jordfarver, pasteller eller hele regnbuen, så er der et Kunstgarn for dig – og er du ikke helt sikker på, om du kan bære den farverige kombination, kan du altid give den lidt striber, som skrevet ovenfor. Vælger du et mørkt garn, er der rigtig smukt med klare farver på dit selvstribende garn. Vælger du derimod hvid, er den skønne pastelvariant det perfekte match.

Om du er til fuldt skrald på farverne eller mere douch kombinationer, så er der en variation til dig.

Se alle kvaliteterne fra Hjertegarn her

Author

Comments are closed.