Drops Loves You 7 er en i rækken af luksus garner til fabelagtige priser fra Garnstudio.

Loves You 7 er et ny bomuldsgarn i 8/4 og ud over det sædvanlige. Faktisk får du hele 170 meter til kun 9 kr. Dette gør DLY7 til et særdeles billigt og brugbart strikke og hæklegarn. Det er super blødt i forhold til andre bomulds garner.

Se alt Drops garn her.

Vi er stolte af at kunne præsentere dette lækre garn for alle vores kunder. Loves You Bomuld 8/4 garnet er yderst velegnet til alle opskrifter i garngruppe A og særligt gæstehåndklæder og karklude er en af de mest anvendte.

Loves You 7 findes i 19 skønne farver og det vil helt sikkert være muligt at finde en farve der passer til netop dit projekt og du vil kunne strikke efter både din egen stil eller årstid med alle farverne garnet.

Du kan finde en masse strikkeopskrifter allerede da dette garn går ind i Garngruppe A, som blandt andet er Safran. Så søger du opskrifter vil du allerede se at der er mange.

Drops Loves You 7 er et 100% bomuldsgarn og det kan vaskes i maskine på 40 grader uden at miste sin formfaste struktur. Garnet egner sig til alle projekttyper. Alt fra herre og dame kollektioner, fra trøjer til cardigans og jakker kan strikkes i dette lækre garn.

Drops Loves You er et navn som er fælles for hele serien. Det er et sæsongarn og som med alle andre Loves You garner er det aldrig til at vide hvornår det stopper. Det er dog sikkert at det aldrig er en del af det faste sortiment.

Drops Loves You 7 er et klassisk garn i ren bomuld fra Garnstudio. Det er et blandt flere garntyper der kun sælges i en begrænset periode, og det er høj kvalitet til små penge.

Egenskaber for Drops Loves You 7

  • Materiale: 100 % bomuld
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
  • Anbefalet pindestørrelse: 3½ mm
  • Indhold pr. nøgle: 50 g – 170 m
  • Vaskeanvisning: Maskinvask ved maksimum 60° C – skal liggetørre

Garnet er en klassisk 8/4-kvalitet. Det betyder blandt andet at garnet er tvundet af 4 tråde. Drops Loves You 7 er i garngruppe A – svarende til en strikkefasthed på 23 til 26 masker – og kan derfor bruges til opskrifter lavet til garn i denne garngruppe. For eksempel kan det med fordel bruges til opskrifter designet i Drops Safran.

Det er perfekt til både børnetøj og legetøj da det kan vaskes i maskine ved høje temperaturer. Så om der skal strikkes bløde babybukser, farvestrålende børnetrøjer, teenagekjoler i hippiestil med hulmønster og frynser, elegante herrecardigans, toppe og nederdele til hende eller tøjdyr, bogmærker, tæpper, puder eller andet pynt til hjemmet så er Drops Loves You 7 et perfekt valg, men husk nu, det er her kun for en periode, så køb allerede i dag.

Drops Loves You 7 er billigt garn

Garnet fås endda som tidligere nævnt til en særdeles fordelagtigt pris. Garn af denne kvalitet vil oftest koste det dobbelte af hvad Drops Loves You 7 gør. Så her får du virkelig noget for pengene.

Garn i flotte farver

Oven i købet kan du få garnet i mange farvevarianter. Neutrale, lyse, mørke og klare. Det betyder naturligvis at du kan lave flotte farvemønstre, men du kan også blot vælge en enkelt farve eller to og strikke kunstneriske struktur- eller hulmønstre for at skabe blikfang og smukke effekter i din model.

Find masser af inspiration i vores opskriftssektion eller under Strikke & Hækle Kits. Har du brug for hjælp står vi parat. Du kan kontakte os telefonisk, på mail eller pr. brev, eller du kan besøge os i Præstø på Sydsjælland hvor vi har vores fysiske butik – find adressen under Butikken herover. I butikken har du mulighed for at mærke på garnerne, se deres faktiske farve i dagslys og naturligvis at få inspiration og tips til dine projekter.

Drops Loves You 7 er fremstillet under bæredygtige forhold

Med Drops Loves You 7 får du et garn du med god samvittighed kan bruge til alle dine strikke- og hækleprojekter da det er produceret under bæredygtige forhold og er testet og certificeret under det globale test- og certificeringssystem Oeko-Tex®-certificering. Det er din sikkerhed for et miljøvenligt produkt som er sundt for både dig og naturen.

Author

Comments are closed.