Da strik til mænd simpelthen er kommet for at blive og stadig bliver mere og mere trendy, tilbyder vi dig et varieret sortiment af designs til cardigans. Der er noget for enhver smag – også din. Priserne varierer i alle niveauer afhængig af hvilken type garn, du ønsker at strikke i. Kendetegnende for alt vores garn er, at det er kvalitetsprodukter fra de kendte brands.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Cool Wool Big Mélange Cardigan af Lana Grossa - Cardigan Strikkeopskri - Str. 56/58
Features: Note: The pattern is not included in physical form, but you can find it for free by clicking "download pattern here" and download or print it already before you buy the kit. Cool Wool Big Mélange Cardigan af Lana Grossa - Cardigan Strikkeopskr
Pris fra 0

Vi har opskrifter til alle stilarter – om det skal være luksuriøst eller mere hverdagsagtigt – klassisk, elegant, afslappet eller sjovt og farverigt. Hos os finder du din personlige stil i herrestrik til cardigans med vores super fede strikkekits. Strik skal selvfølgelig ikke udgøre det meste af garderoben, men være et supplement til dit udvalg af herretøj. Du kan matche de forskellige udvalgte designs på cardigans til din egen foretrukne stil.

Måske går du efter et ukonventionelt hipsterlook, flippet boheme eller måske helt enkel, tidløs og klassisk? Brug f.eks. cardiganen til at være velklædt når du går på jobbet, er til møder og reception. Den giver et personligt løft til din basispåklædning.

Chek din garderobe ud og se om det er tiltrængt med lidt fornyelse og blevet tid til at supplere op med lækker herrestrik. Da opskrifterne har en rigtig stor bredde rammer udvalget trends og tendenser i moden, som du kan style med dit eget tilbehør. Bælter, ure og forskellige halstørklæder er perfekte at sammensætte til en cardigan. Med lækre sko og støvler til et par jeans fuldender du looket.

Opskrifterne på cardigans er udvalgt så de passer til mange forskellige stilarter – du kan vælge ud blandt vores designs afhængigt af hvilken type og stil du gerne vil ramme. Med den helt rigtige cardigan understreges personligheden og din påklædning bliver piftet op og fuldendt. Er du til mønsterstrik, ensfarvet, striber eller skal der flere farver på designet finder du det lige her.

Som et ekstra plus byder vores strikkekits på behagelige materialer som ikke virker kradsende og irriterer huden. Det garn som er udvalgt er blødt og lækkert at have på. Samtidig har garnet egenskaber der også gør det velegnet til fritid og udendørsbrug. Du kan som sædvanlig variere med et hav af farver og style dig op og ned, som du har lyst til afhængig af lejligheden.

En cardigan får et helt andet udtryk, hvis der tilsættes et halstørklæde. Samtidig giver det god varme i den kolde tid af året. Cardigans er mest anvendelige om efteråret og vinteren. Men er du ude at nyde sommeren på en kølig aften, er det perfekt med let strik oven på en t- shirt. Det giver desuden et afslappet udtryk. Skal det være lidt mere stilfuldt så tag en pæn skjorte under – det signalerer stil og er samtidig stadig afslappet.

Pointen er at det handler om at turde eksperimentere på kryds og tværs og sammensætte de rigtige modeller med det basistøj du har i forvejen. Det skal passe til den situation eller begivenhed du er i.

Med vores strikkekits har vi gjort det nemt for dig at være kreativ. Find en opskrift du kan lide og strik derudad.

Author

2 Comments

 1. Karen Agerby

  Herre cardigan ønsker strikke opskrift

  • Stine Øster

   Hej Karen.
   Se mit tidligere svar 🙂

   mvh. Stine