Det dansk producerede Smeedi Plus modellervoks er blandt andet populært i institutionerne, fordi det er billigt, holder længe og ligger på Grøn Informations liste over de sundeste former for modellervoks.

Hvis du er på jagt efter en helt klassisk modellervoks, der ikke indeholder alle de skadelige stoffer, man ellers kan komme ud for, så er Smeedi plus modellervoks et rigtig godt bud. Ikke alene er det et dansk produkt, men det har også klaret sig til den anden bedste karakter på Grøn Informations liste over anbefalede produkter til børn.

Find Smeedi Plus modellervoks her.

Hvad er Smeedi Plus modellervoks?

Smeedi Plus modellervoks er et virkelig praktisk produkt, og der er ingen tvivl om, hvorfor det er så populært i institutionerne og hjem med mindre børn. Det er en færdig modellermasse, der kommer pakket og klar til brug.

Den største fordel ved produktet er, at det ikke lufttørrer, men derimod holder sig blødt og smidigt, selv om det opbevares i fri luft og altså kan formes igen og igen.

Smeedi plus modellervoks findes i alle regnbuens farver og kan blandes på kryds og tværs, så du med ganske få farver kan blande dig frem til hele spektret.

Fordi leret ikke lufttørrer eller kan hærdes i ovnen, er der ingen krav til, hvordan du opbevarer det, når ikke det er i brug, dog kan du med fordel lægge det i lufttætte beholdere, for at du undgår, at det bliver kedeligt og skal arbejdes igennem, hvis det står for længe.

Hvorfor skal du vælge Smeedi Plus modellervoks?

Det er ikke kun, fordi det holder længere en mange andre modellervoksvarianter, at Smeedi plus modellervoks bliver brugt i institutioner landet over, der er også en lang række andre fordele:

  • Det er let at arbejde med.
  • Det er et økonomisk valg.
  • Det lever fuldt op til brancheorganisationen Fællesrådet for Formnings- og Hobbymaterialers krav.
  • Det opnår Grøn Informations anden højeste karakter i kategorien.

Der er altså mange fordele ved at vælge netop denne form for modellervoks, men alt i alt er det nok et temperamentsspørgsmål, om du er til den klassiske form, som Smeedi Plus modellervoks hører ind under eller, om du hellere vil eksperimentere med nogle af de nyere og måske mere kemiske varianter på markedet.

Desuden er Smeedi også et af de modellervoksprodukter, der kan bruges af de yngste, uden at det kolliderer med regler og anbefalinger fra de forskellige instanser på området.

Det er både underholdene og lærerigt for de små, der træner mange forskellige færdigheder på én gang, når de har modellervoks i hænderne:

  • Synssansen bliver stimuleret af de mange farver.
  • Den taktile sans bliver stimuleret af følelsen.
  • Fantasien slippes løs, når det formes og leges.
  • Det er en fordel i forhold til den motoriske udvikling.
  • Det styrker øje-hånd-koordinationen.

Det er altså ikke bare sjovt, det er også lærerigt og giver mulighed for at være sammen om noget på tværs af alder og interesser – både for børn og voksne.

Author

Comments are closed.