Fuldend din babys garderobe med den totale luksus i form af en lækker strikket vest der lige tilføjer det sidste til outfittet – selvfølgelig designet i de lækreste bløde garnkvaliteter.

Listen indeholder affiliate links
GRATIS FRAGT
Junior by DROPS Design - Baby Vest Strikkeopskrift str. 1/3 mdr - 3/4 - 3/4 år
Junior by DROPS Design er en sød baby vest med V-hals og strukturmønster. Vesten strikkes i Drops Baby Merino, som er 100 % merino uld.  Junior by DROPS Design kan strikkes i str. 1/3 mdr. 6/9 mdr. - 12/18 mdr. - 2 år - 3/4 år. Den er strikket på en 3Â
Pris fra 78

En vest er et herligt og charmerende indslag i enhver påklædning og dresser basistøjet op – også hos de mindste. En smart vest er simpelthen en enestående mulighed for at give enhver påklædning noget helt særligt. Vi tilbyder dig derfor moderigtige veste til babyer fra vores mange designere og de førende kendte brands, som vi er forhandlere af. Du kan med garanti finde en model i vores velassorterede produktsortiment som er lige dig og skal være dit næste projekt strikket med kærlighed og tanke på den mindste. Der findes ikke noget bedre end at være kreativ og så endda til guldklumpen.

Med en vest kan du sammensætte tøjet, så det ser friskt og sødt ud til babyen- den går fint sammen med en yndig kjole og kan også sættes til en bluse og et par bukser. Veste er anvendelig til hverdag men kan også være et kært indslag til en festlig lejlighed, hvor du kan pifte blusen eller t-shirten op eller gøre kjolen endnu mere fin. Vi har et stort udvalg af farver, kvalitetsmaterialer og designs, så det er bare at vælge løs blandt et væld af dejlige strikkekits.

Kendetegnende for vores modeller er brugbarheden og komforten, hvor designet kan være uden ærmer med lukning foran som oftest i form af knapper eller modeller som er helt lukkede. Babyen skal føle sig godt tilpas i tøjet som ikke må stramme eller genere på anden vis og det skal være nemt og praktisk at give på.

Vores veste har mange sjove finurlige detaljer og findes i smukke mønstre lavet i spændende strikketeknikker med eller uden lommer med flotte snoninger og f.eks. et bærestykke. Du kan vælge garn som passer til alle årstider året rundt, da vi har designs i vamsede varmende kvaliteter som egner sig til kolde vinterdage og lette materialer velegnet til en kølig sommerdag, helt som du selv kunne tænke dig og hvad du har brug for til din baby.

Author

Comments are closed.