Har du fået lyst til at se nærmere på FILATOS udvalg af strikkekits til børn, så prøv vores flotte modeller og designs af børneponchoer.  Kig på forslagene, lad dig inspirere og vælg lige netop det du vil strikke. Med de kreative og praktiske strikkekits får du moderigtig strik som fås i mange størrelser i tilpassede strikkemodeller. Her finder du lækkert design, på ponchoer som passer til alle årstiderne. Det er bare at gå i gang med dit næste kreative projekt. Dit barn kan bruge ponchoen på en kølig sommeraften og den er et godt supplement under jakken om efteråret.  En poncho passer til det meste og er fin til et par bukser eller til et par gamacher.

Listen indeholder affiliate links
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Mayflower Stribet Poncho - Poncho Strikkeopskrift str. 4 år - 12 år - 10/12 år
Mayflower Stribet Poncho er en lækker poncho til børn, strikket i Mayflower Easy Care Classic.  Mayflower Stribet Poncho kan strikkes i str. 4 år - 6 år - 8 år - 10/12 år. Ponchoen er strikket med rundpinde (40 og 80 cm) på 4,50 mm eller den størrel
Pris fra 390

Til vores sortiment af strikkekits har Filatos egen designer – Stine eksperimenteret med af et flot udvalg af ponchodesign som passer til børn i alderen 2- 10 års alderen. Det er gennemtænkt design der er anvendeligt, praktisk og samtidig spændende. De materialer der bruges til vores strikdesign til børn er nøje udvalgte garntyper som er naturlige og lækre. Du finder ponchoopskrifter i alpaka, bomuld, bambus og lune uldkvaliteter.

Komforten er gennemgående i modellerne til børn – de er behagelige at have på og falder let over skuldrene uden at stramme, når barnet skal bevæge sig frit og lege. Der er ikke noget som strammer og generer nogen steder på kroppen. Der er tænkt på bevægeligheden, så armbevægelserne ikke bliver generet. Garntyperne er som nævnt bløde så de kradser ikke. En anden fordel er at der strikkes på store pinde, så du kan se et hurtigt resultat af dit projekt.

Ponchoen er ikke noget dansk fænomen. Den har en eksotisk baggrund og stammer fra syd – og mellemamerika og har en lang historie bag sig.  Den går faktisk flere tusind år tilbage som beklædning og var en del af den traditionelle klædedragt.

Ved at genfortolke ponchoen i et moderne design får du her masser af muligheder for et færdigt udtryk som er spændende og fyldt med sjove detaljer.

Author

1 Comment

  1. Susan Nielsen

    vil gerne modtage opskrifter på børne strik str.6 til 10 år