Rome er en utrolig blød og lækker Poncho. Den er strikket i Garzato Fleece fra Lana Grossa, der er lavet af 70 % Baby Alpaca, 30 % Polyamid. Denne sammensætning giver det mest fantastiske garn. Det er tæt og alligevel luftigt. Det holder facon og giver muligheder for mange fine detaljer.

Find den her

Garzato Fleece er et meget anvendeligt garn, med egenskaber ikke set i andre kvaliteter. Det er tæt og samtidig meget luftigt. Helt unikt.

I denne Poncho, hvor inspirationen kom fra en let rustning i det gamle Rom, har jeg designet den så den falder let over skuldrene og ikke løfter sig som en poncho har det med at gære, når du bevæger dig.
Den er strikket på pind nummer 6 og er derfor rigtig hurtigt færdig. Garnet flyder let på pindende og du føler hurtigt du bliver færdig. De specielle snoninger giver den lige et lille pift af elegance.

Onesize størrelsen dækker over S-XL
Strikke kittet indeholder opskrift og Garn.

Størrelse 34-42
Materiale(r) 3 og 4 mm.
Forbrug XS-S-M-L-XL-XXL
Pinde Overvidde: 90 -98 -106 -115-123 -131 cm Hel længde: 64 – 66 – 68 – 68 -70 -70 cm Ærmelængde : 44 – 45 – 46 – 47 – 48 -49 cm
Sværhedsgrad Let
Garntype Alpaca
Author

2 Comments

 1. karin bilde

  Hej
  Jeg har set en kvinde have den flotteste poncho på.
  Jeg roste den og kvinden fortalte at den kom fra dig.
  nu har jeg fundet ud af at den hedder Rome.
  Jeg vil gerne købe både garn og opskrift -hvordan gør jeg ?
  Farven skal være petroliums blå.

  Smil Karin 😉

  • Stine Øster

   Hej Karin

   Tusind tak for de søde ord.
   Desværre kan jeg ikke klare Garzato Fleece garnet mere. Da jeg lukkede min fysiske butik smuttede muligheden for at være forhandler desværre.
   Men du kan købe det andre steder på nettet og opskriften kan du købe hos mig via Ravelry

   Kh. Stine