Enhver der strikker eller hækler ved at garn kan været et super supplement til mode. Med mode mener vi naturligvis det der er inde under din dejlige varme striktrøje eller den hæklede hue.

Mode er også når du sætter prikken over i’et med din strik eller hækling. Du kan fuldende et outfit, så det virkelig træder frem og bliver unikt.

Men hvad der ikke er mode, er bare ben og gummistøvler iført en striktrøje. Du er nødt til at have lidt mere og her kommer den almindelige mode ind. Bukser, bluser, undertrøjer, kjoler og meget andet. Alt det som du ikke lige nødvendigvis strikker eller hækler. Det skal man jo også have på.

Vi har sammen med Nanna fra dressyou.dk kigget på hvad der passer godt sammen med strik og det synes vi faktisk også du skal have mulighed for og derfor kan du jo næste gang du skal have nyt tøj eller give en gave der ikke er strikket, tage et kig forbi. Hun er super sød og deres udvalg er naturligt og ikke opstillet som man ofte ser det i andre butikker.

Hvad går godt til strik?

Når man skal finde ud af hvad der passer godt til sin nye striktrøje eller cardigan så har Nanna nogle gode forslag

Til en Cardigan er en lysere bluse eller en i farve der passer til din cardigan altid et godt valg. Du skal være opmærksom på om det garn du har strikket i fælder eller fnugger da det sætter sig på trøjen/blusen du har inde under. Der er ikke noget værre end en sort langærmet lækker bluse, under hvis den er fnugget med lyserødt garn fra din nye kreation.

Derfor foreslår hun at man, hvis det fnugger, tænker den ind i farvevalget med dit strik så det bliver mere naturligt.

Bukserne er nemmere da det ofte ikke smitter af på samme måde her. Sorte, grå og blå (særligt de mørke) gør sig rigtig godt til strik, som du gerne vil have til at træde ekstra frem.

Husk også tilbehøret kan fuldende hele dit outfit og pludselig ligner du ikke bare en i strik, men ser moderigtig ud uden at det gør udover prisen.

Har du strikket en trøje, er det igen det samme, som med en cardigan, hvis du ellers forventer at tage den af. Nogle er så varme at indendørs bliver det for varmt og her har du brug for at have en bluse på indenunder, der ikke viser fnuller.

Hvis du strikker af garn der ikke fnugger er mulighederne store

Hvis du derimod strikker af garn der ikke fnugger eller i hvert fald er acceptabelt, så har du endnu større mode muligheder.

Her er det særligt det sorte og hvide, du skal bære inden under. Det der får din egen kreation til at stå frem og blive særlig. Det er dig der har lavet den, brugt tiden og nu skal den vises.

Husk at du matcher. Hvis du har strikket farverigt så ton bukser, bluse, strømper og tørklæde ned og hold dig til nemt sammensættelige farver.

Har du strikket i jordnære farver så kan du godt sætte pang på bukser eller tørklæde. Det handler om at du uden problemer kan sammensætte dit eget tøj med nyt moderigtig tøj og ligne en million.

Author

Comments are closed.